Услуги

Управление на имоти

ПО-ГОЛЯМА СИГУРНОСТ, ПО-ВИСОКИ ДОХОДИ, ПОВЕЧЕ СВОБОДНО ВРЕМЕ
Професионалното управление на имоти, което ви предлагаме, ви освобождава от всички грижи за вашия имот. Няма нужда да се притеснявате дали наемателите ви ще плащат навреме, дали сметките ви за ток, вода и отопление са уредени в срок, дали жилището ви е добре поддържано, докато се обитава от други хора. Ние заместваме изцяло наемодателя, като по този начин му пестим време, осигуряваме му спокойствие и правим така, че цената на имота му, както и приходите от наем, да се увеличават с времето.
След подписването на договор за управление на имоти с наемодателя Прайм Естейт поема всички грижи за отдадения под наем имот, като освен за заплащането на наема, се грижи и за уреждането на сметките, поддръжката на апартамента, периодичната профилактика на уредите, които се нуждаят от такава. Не е необходимо да ходите на събранията на етажната собственост. Прайм Естейтс ще ви представлява и там, като ви гарантира информираност и консултация за най-правилните решения.
С годините вашите доходи от отдадения имот няма да намаляват, а ще нарастват, благодарение на сключения с нас договор за управление на имоти. Ние индексираме ежегодно наема ви според процента на годишната инфлация и се грижим за необходимите ремонти, за да бъде имотът ви все така привлекателен за клиентите. При желание от ваша страна плащаме данък сгради и такса смет вместо вас. Изготвяме подробен месечен отчет за приходите и разходите на имота.
Всичко това е само срещу 10 % от дължимия наем. Те се заплащат, когато в имота ви има наематели. В промеждутъците ние се стараем да намерим максимално бързо нови обитатели на вашия имот и в този период вие не ни дължите нищо за услугата. В допълнение имаме задъжението да рекламираме имота ви, а договорите ни с по-големите агенции в бранша правят така, че имотът ви да се предлага бързо на максимално широка аудитория. След като намерим наематели, за да защитим максимално интересите ви, ние изискваме 2 наема като депозит от клиента.
Професионалните договори за управление на имоти на Прайм Естейтс ви гарантират сигурност, повече свободно време и по-високи доходи.

Покупко-продажба на имоти

РАЗЧИТАЙТЕ НА ПОДКРЕПА ДО ФИНАЛИЗИРАНЕ НА СДЕЛКАТА
При покупко-продажба на недвижим имот Прайм Естейтс ви предлага консултиране, основано на сравнителен пазарен анализ. Благодарение на него вие ще имате реалната пазарна цена на имота, който предлагате или търсите. Чрез изградената брокерска мрежа в бранша ние целево рекламираме вашата заявка, така че максимално бързо да постигнете целта си. Разчитайте изцяло на нас за преговорите и оформянето на необходимите документи. Прайм Естейтс ще ви съдейства до окончателното финализиране на сделката.
При покупка
Първото, от което се нуждаете, е проучване на пазарния сегмент, към който сте се насочили и нашият консултант ще го направи за вас. Това ще ви позволи да оптимизирате очакванията и изискванията си, така че да намерим заедно най-доброто за вас.
Наша грижа е да рекламираме обявата ви, да съберем и подберем офертите, които отговарят на търсенето. От нас вие ще получите готови предложения. След като ги одобрите, ние ще организираме огледите, на които ще ви поканим достатъчно рано, за да може да планирате деня си. Разчитайте на нашата компетентна консултация и след тях.
Когато предложеното от нас и търсеното от вас се срещнат, можете спокойно да ни поверите събирането на необходимите документи от продавача, допълнителна юридическа консултация и проверка на имота, ако се налага, провеждане на преговорите докрай и окончателно финализиране на вашата покупка.
При продажба
Първата ни задача е да определим реалната пазарна цена на имота, който продавате – това е задължителна стъпка към успеха на сделката. Правим я след сериозно проучване и можете да разчитате на нейната обективност.
Рекламната и маркетингова стратегия за продажба на имота ви е важна и ние й отделяме подобаващо време, както за планиране, така и за реализация. Ние намираме подходящите клиенти за вас и след като предварително ги запознаем с предимствата на имота, организираме огледите, в които задължително участваме.
Можете спокойно да ни доверите воденето на преговорите с купувача, за чийто ход своевременно ще ви информираме. Когато заедно намерим подходящия купувач, ние ще оформим новия нотариален акт и ще подготвим всички документи за прехвърлянето на собствеността.
Ще бъдем до вас до получаването на пълната договорена стойност на имота и предаване на владението на новия собственик.

Отдаване под наем/наемане на имот

С НАШИЯ ДОГОВОР И ДВЕТЕ СТРАНИ СА ЗАЩИТЕНИ
Прайм Естейтс ще ви предложи професионален съвет, както при избора на подходящ имот, така и при отдаването му под наем, като ви посочим най-изгодната оферта спрямо съотношението качество/цена. Ние винаги присъстваме на огледите, за които ви информираме предварително. Професионалният екип на агенцията изготвя индивидуална рекламна стратегия за всяка заявка. Наш консултант изготвя договора за наем според Закона за задлженията и договорите и взаимната договореност между страните. В защита едновременно и на наемателя, и на наемодателя, съставяме приемно-предавателен протокол за състоянието на имота и имуществото в него при нанасяне на наемателя.