Хелоуин - празничен интериор у дома

10 окт 2014 : 05:52
Българите обичаме и уважаваме празниците и винаги когато има възможност за празнична украса сме креативни и смели в украсата.
Наближава Хелоуин, а ние от Prime Estates ви предлагаме една смела идея за украса на входната врата със светещи фенери – тикви smile

За направата са ви нужни тикви, но ако намерите и изкуствени по ваша преценка може да използвате тях. Изкуствените са по-леки, кухи са отвътре и няма да се налага да издълбавате тиквите отвътре. Използвайте различни размери – по-големи, малки и средни тикви и съчетайте различните размери, за да се получи по-реалистично.
След като наредите всички тикви прокарайте лампички на всяка една, като самите тикви ще бъдат закачени за PVC тръба, която предварително може да се боядиса в неутрален цвят, който да стои добре с декорацията.

След като сте готови с осветлението и подредбата на тиквите – Запалете лампите през нощта!
Зарадвайте своето семейство и накарайте и вашите съседи да се усмихнат заедно с вашата празнична идея

А ние от Prime Estates сме на линия за още съвети за дома и украсата, както и за професионален съвет за покупка, продажба или отдаване под наем на жилище. Обадете ни се 02/ 490 2434; 0879 300 989 или ни пишете center@bgrents.com


Halloween1