Услуги наеми

Отдаване под наем/наемане на имот

С НАШИЯ ДОГОВОР И ДВЕТЕ СТРАНИ СА ЗАЩИТЕНИ
Прайм Естейтс ще ви предложи професионален съвет, както при избора на подходящ имот, така и при отдаването му под наем, като ви посочим най-изгодната оферта спрямо съотношението качество/цена. Ние винаги присъстваме на огледите, за които ви информираме предварително. Професионалният екип на агенцията изготвя индивидуална рекламна стратегия за всяка заявка. Наш консултант изготвя договора за наем според Закона за задлженията и договорите и взаимната договореност между страните. В защита едновременно и на наемателя, и на наемодателя, съставяме приемно-предавателен протокол за състоянието на имота и имуществото в него при нанасяне на наемателя.

Оферти | Наеми

4 намерени резултата за оферти (наеми)

Сортирани по:
Дата
Евро
Валута:
 • наеми 1-стаен София Център 300 €

  Модерно обзаведен 1-стаен в нова кооперация до метро станция Опълченска300 €

  46 м² / Тухла / Етаж: 5

  Модерно обзаведен 1-стаен апартамент с голяма тераса на 5-ти етаж в жилищна кооперация с луксозни общи части и асансьор на ул. Антим I №38 близо до метро станция Опълченска, Женски пазар, МОЛ София и др.

  Апартаментът се състои от стая с напълно обзаведен кухненски бокс оборудван с фурна, стъклокерами...

 • наеми 1-стаен София Банишора 260 €

  Едностаен апартамент на ул. Странджа 156260 €

  40 м² / Тухла / Етаж: 5

  Отлично обзаведен едностаен апартамент от 40кв.м. на 5--ти етаж в жилищна кооперация с асансьор и добре поддържани общи части на ул. Странджа 156 в близост до Метростанция Княгиня Мария Луиза.

  Апартаментът се състои от напълно оборудвана кухня с вградени електро уреди (пералня, хладилник, фурна, стък...

 • наеми 2-стаен София Банишора 350 €

  Двустаен апаратамент-ул.Софроний Врачански 143350 €

  56 м² / Тухла / Етаж: 3

  Модерно обзаведен двустаен апартамент разположен на трети жилищен етаж в нова тухлена кооперация с добре поддържани общи части, заключваща се входна врата и асансьор, на ул.''Софроний Врачански" 143. Апартаментът се състои от напълно оборудван кухненски бокс с вградени ел. уреди ( керамични котлони,...

 • наеми 1-стаен София Център 275 €

  1-стаен, София, Център275 €

  31 м² / Тухла / Етаж: 1

  Луксозно обзаведен едностаен апартамент на ул. 'Антим I' 38. Апартамента се намира на първи надпартерен етаж от шестетажна нова сграда със застроена площ от 31кв.м.

  ОПИСАНИЕ: Състои от: оборудвана кухня с пералня и хладилник, отворена към стая със спалня, гардероб и секция , баня и тоалетна.

  ПРЕДИМ...

Добавете оферта

Търсене на имот

Филтър наеми