Услуги наеми

Отдаване под наем/наемане на имот

С НАШИЯ ДОГОВОР И ДВЕТЕ СТРАНИ СА ЗАЩИТЕНИ
Прайм Естейтс ще ви предложи професионален съвет, както при избора на подходящ имот, така и при отдаването му под наем, като ви посочим най-изгодната оферта спрямо съотношението качество/цена. Ние винаги присъстваме на огледите, за които ви информираме предварително. Професионалният екип на агенцията изготвя индивидуална рекламна стратегия за всяка заявка. Наш консултант изготвя договора за наем според Закона за задлженията и договорите и взаимната договореност между страните. В защита едновременно и на наемателя, и на наемодателя, съставяме приемно-предавателен протокол за състоянието на имота и имуществото в него при нанасяне на наемателя.

Оферти | Наеми

3 намерени резултата за оферти (наеми)

Сортирани по:
Дата
Евро
Валута:
 • наеми 2-стаен София Център 440 €

  Модерно обзаведен апартамент в центъра на София440 €

  39 м² / Тухла / Етаж: 1

  Модерно обзаведен двустаен апартамент разположен на партерен етаж в тухлена кооперация на ул. Денкоглу непосредствено до ъгъла с ул. Христо Белчев, на 100 метра от бул. Витоша и на същото разстояние от ул. Солунска.

  Апартамента се състои от: светла дневна обзаведена с диван, падащо двойно легло, хол...

 • наеми 3-стаен София Хиподрума 650 €

  Тристаен апартамент в ж.к. Хиподрума650 €

  77 м² / Тухла

  Нов обзаведен луксозен тристаен апартамент в гр. София, ж.к. Хиподрума , бл.19, супер комуникативно място и същевременно тихо. На крачки от метростанция и всякакъв градски транспорт. Жилището се намира на първи жилищен етаж в стара сграда с идеално поддържани общи части, заключващ се вход и с постве...

 • наеми 1-стаен София Банишора 300 €

  Модерно обзаведено студио в нова кооперация в Банишора300 €

  32 м² / Тухла / Етаж: 2

  Напълно обзаведено, модерно студио на 2-ри етаж в жилищна сграда със заключваща се входна врата, асансьор и добре поддържани общи части на 5 мин от метро станция Централна гара и много спирка на градския транспорт.

  Студиото се състои от стая обзаведена с легло/диван, гардероб, шкафове и кухненски бо...

Добавете оферта

Търсене на имот

Филтър наеми