Проектирайте дома си според своята личност - II част

05 юни 2014 : 13:09
Ако трябва да обзаведете хола в своя нов дом, който е празна стая с бели стени и е изцяло на ваше разположение да обзаведете и декорирате по свой вкус какъв ще бъде дизайнът? Как ще отразите своята личност в уюта и интериора? Ние от Prime Estates сме ви подготвили няколко идеи за проектирането и дизайна в зависимост от личностните качества на собственик на жилище.

*продължение:

5 . Vintage Интериорен дизайн
Vintage интериорен дизайн е сложен и уникален. Естетическата стойност на такъв интериор е подчинена на аксесоари и малки детайли, а за жителите на такъв дизайн , че артикулите са носители на стил в добре определен период от време и памет с историческа стойност и изразяващи силно личността на обитателя. В този тип интериор се включват: туристически куфари, знамена, стари исторически карти и други исторически елементи и предмети. Характеризиращи думи за обитателя на този дизайн: сложен, мотивиран, с висока историческа култура, перфекционист.

6. Японски интериорен дизайн
Японски интериорни проекти са далеч по- строги от другите стилове дизайн, жителката на такъв дизайн са в постоянна връзка и взаимозависимост с околната среда.
Японски интериорен дизайн е един от най-рестриктивните стилове, защото е свързан с японската култура и не би изневерил на стила с комплексни решения за дизайн взаимствания от някой от другите видове.
Характеризиращи думи за обитателя на този дизайн: положителен, организиран, енергичен и умен.

7. Класически интериорен дизайн
Класическият интериорен дизайн няма нужда от представяне . Жителят на този дизайн е благородно елегантен, интересува се от култура, политика и история ,цени комфорта в граници. Един елемент в неговия вътрешен дизайн представлява част от историята, трябва да бъде елегантна и да е част от историята. По същия начин стила описва по-скоро твърда личност и индивидуалност.
Характеризиращи думи за обитателя на този дизайн: благороден, очарователен, неостаряващ.

Решенията на дизайна , описани по-горе могат да бъдат разбира се силно персонализирани, да отговарят на сложността и уникалността на всеки жител, защото няма нищо по-красиво на този свят от нашите различия, те ни правят уникални, като продължение на това, което сме , идеален дизайн за всеки един от нас без съмнение е уникално и превъзходно .

Горещо ви препоръчваме да ни кажете вашето мнение по този сложен въпрос и ние ще се радваме да разберем дали открихте себе си в някои от интериорните решения.