Какъв тип ограда е точно за вас?

01 апр 2014 : 03:12
1 . Малка и елегантна ограда
Оградите изпълняват много роли. Те осигуряват сигурността и неприкосновеността на личния живот. Също така могат да пазят градината от палавите деца и животните. И в зависимост от това какво обичате могат да бъдат от дърво, камък, желязо и друг материал, който естетически допада на вашия вкус и ще запази вашето имущество.

2. Защитна ограда
Търсенето на неприкосновеността на личния живот е това, което вдъхновява много собственици да помислят за ограда. Поверителността чрез високи огради, обикновено шест метра или по-високи, с никакви пролуки между дъските.

3. Защитна ограда с вкус
Защитната ограда не означава непременно да бъде суха, висока и когато я погледнете от вкъщи да се чувствате защитени, но и като в затвор. Придайте вкус и живот на оградата с елементи на въздух и естетически подбрани компоненти. Да има пролуки, от които да влиза светлина, но същевременно да изпълнява и защитната си роля.
4. Общо за поверителността на вашата ограда
Много и различни видове на защитни огради са измислени от хора и специалисти, но към всяка една от тях се добавя нотка от собственика, за да е в неговия тон и красота на ежедневие. Защитата е едно, от друг ъгъл се гледа и на красотата на една ограда. Винаги може да добавяте и изключвате елементи, да декорирате, да поставите цветя и да я направите по свой вкус.

5. Ограда за градината
Тази ограда е привлекателна, но това няма да задържи всички вредители. За най-големите вредители: Не забравяйте, че елен може да прескочи 6 - метрова ограда. Друг вариант е да направите ограда практична и красива – да рамкирате и украсите с лайсни с витражи и обработен дървен материал .

6. Бамбукова ограда
Тази ограда се смята за „зелена“ ограда, защото щади останалите, които са от дървен материал. Същевременно е изключително красива и всеки съсед би ви завидял. Бамбука е силен и издръжлив, но изисква защитно покритие, за да го предпази от почерняване от излагане на светлина и влага. Покритието трябва да се добавя на всеки пет до седем години.

7. Ограда за басейна
Защитна, спокойна и басейнът ще стане любимото ви защитено място вкъщи.

8. Магнитна ограда
Подходяща за басейн и игрища. Съвременния начин за ограда, която се затваря автоматично след влизане в имота. Обикновено бравата е в горната част на оградата, а не в центъра, за да я направи по-недостъпна за децата.

9. Винил ограда
Всеки се радва на красотата на белите огради, които гледаме по филми на американски къщички, малки, с бели красиви огради. Идилия! А защо да не си направим и ние такава? Дори да е малка и ниска също предпазва от нежелани гости, защото всеки би се замислим преди да я прескочи. Тази класическа американска ограда изработена от винил е лесна за монтаж и въпреки, че не е силна като дървото си има своите плюсове.

10. Ограда от ковано желязо
Тази ограда е силна и привлекателна. Също така може да бъде перфектният избор за възстановяване на исторически къщи.
Но ковано желязо не се произвежда масово и изисква много труд, което го прави скъпо.

11. Ограда плет
Ако имате време и находчивостта, проектирането на ограда може да бъде средство за изразяване на вашата креативност.

12. Handmade ограда
Изграждане на собствена ограда ви позволява да използвате вашето въображение и творчество. Този проект обаче изисква повече време, планиране, умения и усилия за изработката.

13. Идейна ограда
Последна, но не и на последно място ограда е снимана на скоро в град Самоков. Красива ограда изработена от ски. Идейно, нали? Винаги можете да направите подобна с материали, с които разполагате в повече. Малко въображение и усилия и ще изпъкнете пред съседите с вкус.

14. Поддържането на вашата ограда
Разбира се, всяка една ограда трябва да се поддържа и в зависимост от материалите, от които е изработена да се освежава през дадени интервали от време.

Е, харесахте ли си ограда? Лятото идва и е време за освежаване облика на дома и градината. От вас се иска свободно време и повече въображение, за да направите своя индивидуална ограда, която да краси дома ви и да е лицето ви пред останалия сват.

А ако сега е времето за нов дом, в който да конструирате своята мечтана ограда и домашен уют, ние от Prime estates сме на среща, за да намерим най-подходящия за вас нов дом. Потърсете ни на 02/ 490 2434 или ни пишете center@bgrents.com